Japan blog Tosai time

0
0
0
s2smodern

Vandaag wederom goromo door de vele aanvragen voor goromo heb ik weer een mooie selectie kunnen maken van AI-goromo . Na deze selectie door naar een kweker voor een zoekopdracht waar ik al de hele weer naar op zoek ben . In mij kwekers boekje en in mijn geheugen stond een kweker die dit moest hebben en het is gelukt. Mijn klant is super blij er mee. Verder over dit bezoek binnen kort op  onze vlog meer.

Daarna door voor Tosai selectie dit is nieuw voor ons nee grapje maar dit doen we niet vaak maar er is toch veel vraag in dus kunnen we nu ook leveren. Dit loopt snel dus weer er snel bij op FB want op is op.

Een uitgebreide vlog van de dag komt snel online. 

0
0
0
s2smodern

Vandaag ruim 170 km rijden maar dan heb je ook wat.  Heb weer een mooie collectie Sanke kunnen vinden en heb weer wat zoekopdrachten kunnen vervullen dus het gaat mooi zo.  Later de middag een zeer geslaagde middag gehad bij een van mijn goede Goromo specialisten Suzuki na een aantal uren hier te hebben doorgebracht en wat andere vishuizen van hem te hebben gezien waar ik later deze week terug kom door naar Hirasawa-marusei him zelf in het vis huis waar we meestal slagen. Weer een heel goed gesprek gehad over voeren van koi en over wat soorten. Daarna kijken naar vissen voor zoekopdrachten wat XXLL vissen. 

Het meeste van de dag hebben we in diverse blogs opgenomen en deze zullen de komende dagen op mijn Youtube kanaal gezet worden. 

Page 1 of 2

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

©Jeroen's Koi Specialist  | Met trots gemaakt door SPRNKL Creative Company
T. 053 - 435 79 70 
KVK 08098000
BTW NL001945062b08
BANK NL85 RABO 0102222266