Koi Hunting Japan

Impressie Koi Hunting Japan

Japan het land van de reizende zon en koi. Ik reis meerdere keren per jaar naar het niigata gebied om nieuwe koi in te kopen. Op deze reizen koop ik vissen voor bij mij in de winkel maar ook koop ik koi voor de koi shows die we zowel in Japan aan mee doen als in europa. Ook zijn deze reizen bedoeld om uw droom vis te kopen. 

Je kunt ook zelf mee rezien met mij naar het niigata gebied om hier zelf uw koi uit te zoeken. Ik heb hier speciale koireizen voor zodat u zelf de cultuur kunt voelen en uw droomvis zoeken bij uw eigen kweker.
Ik help u bij deze zoektocht doormiddel van mijn jaren lange relatie in dit gebied met diverse kwekers .
Wij regelen alles voor u van vlucht tot hotel,autohuur en begeleiding in Japan.

Hieronder ziet u een kleine impressie van het vele moois wat niigata u te bieden heeft.
Voor informatie over een reis naar Japan kunt u het beste even contact met ons opnemen zodat u we een duidelijk uitleg over de reis kunnen geven en u een totaal prijs van zoon reis kunnen aanbiedien.

[gallery ID=5]

Kijk live mee

Live verslag Koi Hunting

Zelf een hunting meemaken

Mee op reis naar Japan?

Meerdere keren per jaar verzorgen wij reizen naar het Japanse Niigata gebergte, de bakemat van de Japanse koi. Tijdens deze reizen komen we bij alle gerenomeerde kwekers uit het Niigatagebied. Wij bieden u de gelegenheid om uw droomvis, bij de kweker zelf uit te zoeken. Wij spreken de taal van de kwekers. Hierdoor kunnen we u volledig begeleiden tijdens uw aankopen. De afhandeling en het transport wordt uiteraard door ons verzorgd.

We reizen altijd in kleine groepjes zodat iedereen genoeg tijd heeft om alles goed te kunnen ervaren en zijn of haar vis te vinden. Er zal ook tijd zijn voor cultuur en ontspanning. We zullen u o.a. meenemen naar een van de vele tempels die Niigata rijk is.

Door jarenlange ervaring kunnen we u een goed aanbod doen van al het moois wat Niigata bevat.

We bieden tevens speciale reizen aan in het vroege voorjaar. Tijdens deze reis brengt u een bezoek aan de ALL JAPAN KOI SHOW. Dé koishow der koishow's. 

In het najaar bieden we u de unieke mogelijkheid om zelf koi uit de mudpounds te halen. De ultieme droom van iedere koiliefhebber!

Mocht u vragen hebben over een Japanreis? Neem dan contact op via info@jeroens.nl of bel T. 053 - 435 79 70 / 06 - 108 90 995.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

©Jeroen's Koi Specialist  | Met trots gemaakt door SPRNKL Creative Company
T. 053 - 435 79 70 
KVK 08098000
BTW NL001945062b08
BANK NL85 RABO 0102222266